Taxi reserveren
kaart

Taxi Zwolle

Taxi Zwolle: uw taxicentrale

Taxi Zwolle is dé taxicentrale in Zwolle en omgeving met jarenlange ervaring in de taxi branche. Wij zijn een bedreven en groeiend bedrijf, waarin u als klant altijd centraal staat. Wij bieden verschillende diensten aan op het gebied van vervoer, denkt u hierbij aan: personenvervoer, groepsvervoer, directievervoer, luchthavenvervoer en ziekenvervoer. Kortom: Wij hebben alles in huis om u een vlotte en comfortabele taxirit aan te bieden.

Modern wagenpark

Wij beschikken over een groot, modern wagenpark waarmee uw taxirit in Zwolle begint. Wij vinden dat een comfortabel en modern wagenpark een onderdeel is van een goede taxicentrale. Zo rijden onze gecertificeerde en vakkundige chauffeurs in verschillende auto’s. Maar wij spelen ook graag in op uw wensen. Bent u met een grote groep? Wij beschikken over luxe minibusjes. Reist u voor zaken en wilt u representatief voor de dag komen? Dan kunt u gebruikmaken van onze zakelijke wagens. U rijdt dan niet alleen comfortabel, maar ook in stijl.

Vakkundige chauffeurs

Wij beschikken naast een modern wagenpark ook over vakkundig en gecertificeerd personeel. Onze ervaren rijders hebben de vereiste diploma’s en papieren om als chauffeur te werken. Daarnaast zijn onze chauffeurs discreet, correct gekleed en rijden stipt op tijd. Gastvrijheid is het visitekaartje van Taxi Zwolle, deskundigheid is onze handtekening.

Vrijblijvende offerte

Elke taxirit is voor ons uniek en wij streven naar een persoonlijke aanpak. Wij kijken voor u naar de mogelijkheden om tot een interessante prijsopgave te komen. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u direct een taxi bestellen? Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar voor vervoer van en naar verschillende bestemmingen. U kunt ook eenvoudig online uw taxi reserveren.

slide

Waarom Taxi Zwolle?Gecertificeerd personeel

Onze vakkundige en gecertificeerde chauffeurs brengen en halen u vlot, veilig en comfortabel van A naar B.

Gastvrij en sociaal

Wij hechten waarde aan uw persoonlijke wensen, daarom is gastvrijheid ons visitekaartje.

24/7 bereikbaar

Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Of reserveer snel en gemakkelijk online!

Taxi nodig?

of