Taxi reserveren

Wij staan altijd voor u klaar

Taxi Zwolle biedt diverse diensten met bijpassende auto’s aan. Kiest u voor een alledaagse auto, een grotere auto met meer ruimte voor bagage of voor een luxueuze wagen? Welke dienst of auto u ook kiest, wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar en staan altijd voor u klaar om u naar uw gewenste bestemming te brengen. Elke dienst heeft een eigen service en een eigen tarief. Bent u benieuwd naar onze tarieven? Voor meer informatie kun u ons gerust bellen.

Particulier of zakelijk

Taxi Zwolle biedt een uitstekende taxirit aan voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Bij elke taxirit staan kwaliteit, stiptheid en klantvriendelijkheid altijd voorop. De taxi rijdt op het afgesproken tijdstip bij u voor en brengt u snel en comfortabel naar de afgesproken locatie. Tenslotte is er geen betere taxicentrale in Zwolle voor de particuliere én zakelijke markt. Daarnaast hanteren wij voor elke rit scherpe prijzen.

Betaalmogelijkheden

Bij Taxi Zwolle kunt u op verschillende manieren uw taxirit betalen. Zo kunt u in alle Taxi Zwolle-taxi’s pinnen. Tevens de kleine bedragen, dat is wel net zo handig. Alle taxi’s zijn uitgerust met een pinapparaat, zodat u geen extra contant geld hoeft mee te nemen. Dit is niet alleen veilig, maar ook snel en efficiënt. Mocht u met contant geld willen betalen, dan kan dat uiteraard ook. Wij bieden u ook de mogelijkheid om met creditcard te betalen. Wij accepteren VISA en MasterCard.

Op rekening rijden

Zakelijke klanten kunnen naast contant, pin en creditcard ook op rekening rijden. U kunt eenvoudig een taxi voor uw gasten of medewerkers reserveren, zonder dat er direct in de taxi moet worden afgerekend. Nadien ontvangt u elke maand een gespecificeerde factuur met datum, vertrekadres, bestemming en de naam van de vervoerde persoon.

Maakt u geregeld gebruik van de taxidiensten van Taxi Zwolle? Dan maakt u kans om aantrekkelijke prijsafspraken te maken. Bovendien functioneert deze werkwijze voor u voordelig, snel én efficiënt. Indien u meer over onze zakelijke diensten wilt weten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Waarom Taxi Zwolle?Gecertificeerd personeel

Onze vakkundige en gecertificeerde chauffeurs brengen en halen u vlot, veilig en comfortabel van A naar B.

Gastvrij en sociaal

Wij hechten waarde aan uw persoonlijke wensen, daarom is gastvrijheid ons visitekaartje.

24/7 bereikbaar

Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Of reserveer snel en gemakkelijk online!

Taxi nodig?

of